Löydä hyvät työkoneet mReselliltä antiikkiaiheisen blogin pitämiseen

Hyvä työkone ja muut välineet tekevät antiikkiaiheisen blogin pitämisestä miellyttävää ja sujuvaa. Kun kirjoitusinspiraatio iskee, et varmasti halua, että tietokoneesi ei pysy ajatuksenjuoksusi tasalla tai ettei sen tila riitä siinä vaiheessa, kun haluat tallettaa siihen antiikkinäyttelyssä ottamiasi kuvia. Ammattimaisen antiikkiaiheisen blogin pitäminen vaatii myös monia ohjelmistoja, kuten kuvankäsittelyohjelmistoja, joten koneelta vaaditaan aika paljon siinä vaiheessa, kun blogi on siirtymässä ammattimaiselle tasolle. Hyvät työkoneet ovat kuitenkin kalliita uusina, ja käytetyn työkoneen ostaminen yksityishenkilöltä saattaa, syystäkin, hirvittää. Mikä siis neuvoksi?

Käytetyt työkoneet luotettavasti

Löydät käytetyt ja laadukkaat työkoneet luotettavasti osoitteesta mresell.fi ja saat tietokoneelle 12 kuukauden takuun. Näin et tule ostaneeksi sikaa säkissä, vaan voit tehdä kaupat turvallisin mielin. Verkkokaupasta löytyy esimerkiksi monia Applen käytettyjä tuotteita edulliseen hintaan. Tietokoneiden lisäksi tarjolla on muun muassa erilaisia teknisiä tarvikkeita, kuten kuulokkeita, joten tarkista samalla, löytyisikö samaan tilaukseen muitakin bloggaajan työssä tarvitsemiasi tuotteita.

Mistä bloggaisin?mresell.fi

Kun hyvä työkone on hankittu mReselliltä, on viimeistään aika hahmotella antiikkiaiheisen blogin teemoja. Moni bloggaaja on kokenut hyväksi ideaksi kuljettaa mukanaan pientä muistivihkoa ja kynää, ja kun hyviä bloggausaiheita tulee mieleen, on ne näppärää kirjoittaa muistiin muistivihkoon. Omaa bloggausaikataulua ja -teemoja kannattaa hahmotella jo hyvissä ajoin etukäteen ja jos jossakin vaiheessa tuntuu, että aiheideat alkavat hyytyä, voi muistivihosta etsiä inspiraatiota. Laadi uudella koneellasi itsellesi bloggaussuunnitelma vaikkapa Google Driveen ja pidä se ajan tasalla. Tiesithän, että blogipostauksia voi myös ajastaa eli voit aivan hyvin kirjoittaa vaikkapa useampia postauksia kerralla silloin, kun sinulla on tavallista enemmän aikaa, ja ajastaa ne julkaistaviksi esimerkiksi sellaiselle ajanjaksolle, jolloin haluat pitää itse lomaa. Näin blogissasi on pöhinää silloinkin, kun et itse ole koneen äärellä.

Esimerkiksi antiikkinen sisustus kiinnostaa monia antiikista kiinnostuneita lukijoita. Jos kotoasi löytyy antiikkista sisustusta tai jos sinulla on hyviä vinkkejä, mistä antiikkisia sisustustuotteita voi ostaa edullisesti ja luotettavasti, näiden vinkkien jakaminen blogissasi voi nostaa sinut suosituksi bloggaajaksi antiikkipiireissä. Tätäkin aihetta kannattaa tarkastella siitä näkökulmasta käsin, että pyrit postauksellasi ratkaisemaan lukijoidesi ongelmia tai tuomaan heille muutoin arvokasta lisätietoa.

Jokainen antiikkiin hurahtanut tietää, että antiikin ostamiseen saa helposti kulutettua suuria summia rahaa. Tällöin antiikin kerääminen lainarahalla voi olla yksi vaihtoehto. Jos sinulla on jakaa lukijoillesi hyviä vinkkejä lainojen hakemiseen ja kilpailuttamiseen, voi tässä piillä oivallinen blogin aihepiiri. Jos olet itse ottanut lainaa blogiasi tai antiikin keräilyä varten, ovat omakohtaiset kokemukset usein lukijoille kaikista kallisarvoisimpia.

Vaikka antiikin keräilijät suuntaavatkin katseensa harrastuksensa myötä usein menneisyyteen, toimii tämänkin genren blogipostauksissa kuitenkin ajankohtaisuus. Esittele blogissasi vaikkapa ajankohtaisia antiikkimessuja ja kerro lukijoillesi, mistä he löytävät lisätietoa tulossa olevista alan tapahtumista. Jos osallistut itse messuille tai muihin tapahtumiin, kannattaa niistä kertyneet kokemukset jakaa blogin lukijoiden kanssa laadukkaiden kuvien kera!

flash-blog