Sisusta antiikilla ja itämaisilla matoilla!

Antiikki ja itämaiset matot sopivat erityisen hyvin yhteen sisustuksessa ja luovat kotiin arvokasta ja hieman mystistä tunnelmaa. Mutta mistä antiikkia ja itämaisia mattoja on mahdollista löytää helposti ja hyvään hintaan? Nappaa tästä artikkelista hyvät vinkit talteen antiikin ja itämaisten mattojen ostamiseen näppärästi netistä!

Antiikkia netistä

Antiikkituotteita on nykyään yllättävän helppo löytää netistä. EkoAarre Kauppa on tästä hyvä esimerkki. Sen tuotekategorioista löytyy niin Wanhat Aarteet, Kotimaista Käsityötä, Luonnonkosmetiikkaa, Luonnontuotteita, Ekosiivous & Kodinhoitotuotteita kuin Lahjapakkauksiakin. Lisäksi kannattaa tutustua sivuston löytönurkkaan, josta voi tehdä todellisia löytöjä. Voit selailla verkkokaupan tuotteita esimerkiksi niiden tuotemerkin mukaan. Tarjolla on esimerkiksi sellaisia tuotteita kuin Arabia, Iittala, Kumelan Lasitehdas, Kupittaan Savi ja Riihimäen lasi.

Voit tutustua Wanhoihin Aarteisiin myös kategorioiden kautta. Erilaisia kategorioita ovat Keräilyharvinaisuudet, Taidelasi, Posliini, Keramiikka & Emali, Vintage-, Retro- & Antiikkiesineet, Valaisimet, Kahvi- ja Teeastiat, Seinälautaset ja -laatat, Vintage-hifi, Kellot & Elektroniikka, Lasiesineet ja -Astiat, Militaria, Lelut, Pelit & Pienoismallit sekä Peltipurkit ja Kannut. Kannattaa muistaa, ettei koko kotia tarvitse vuorata lattiasta kattoon antiikilla, vaan jo pienillä antiikkisilla yksityiskohdilla voi tuoda kotiin ainutlaatuista tunnelmaa.

Itämaiset matot netistä

Löydät upeat itämaiset matot Trendcarpetilta. Nämä matot sopivat loistavasti yhteen antiikkihuonekalujen ja -esineiden kanssa! Yhdessä ne muodostavat upean kokonaisuuden, joka on vertaansa vailla. Itämaisten mattojen viehätys on hyvin syvälle juurtunutta, mikä ei ole ihme, sillä näiden mattojen valmistamisessa on pitkät perinteet ja matot ovatkin oikeita taideteoksia. Niiden käsityö on suorastaan uniikkia ja matot kertovat omia tarinoitaan vierailta mailta, kuten Iranista, Afganistanista, Turkista ja Pakistanista. Nämä matot tuovatkin kotiin palan upeaa historiaa ja ainutlaatuista käsityötaitoa, jota monet sisustajat osaavat todella arvostaa.

Itämaiset aidot matot ovat usein melko kalliita, mutta Trendcarpet on tehnyt runsaasti työtä voidakseen tarjota itämaiset matot asiakkailleen kilpailukykyiseen hintaan. Näin yhä useammalla on taloudellinen mahdollisuus sisustaa kotinsa itämaisin matoin ja pienin antiikkisin yksityiskohdin! Itämaiset matot ja antiikkiset yksityiskohdat tuovat kotiin rauhoittavaa tunnelmaa, joka auttaa rentoutumaan myös vaikeina aikoina!

Osa sisustajista saattaa aristella itämaisen maton ostamista netistä näkemättä mattoa livenä, mutta tämä on Trendcarpetilla turhaa, sillä verkkokauppa tarjoaa asiakkailleen 14 päivää voimassa olevan palautusoikeuden, kunhan matto on vain alkuperäisessä kunnossaan ja käyttämätön. Näin pääset kokeilemaan maton tuntua omin käsin ja testaamaan kuinka hyvin se sopii yhteen kotisi antiikkisen sisustuksen kanssa. Ellei valitsemasi itämainen matto tunnu sittenkään juuri siltä oikealta, voit palauttaa sen Trendcarpetille 14 päivän sisällä ilman lisäkuluja.

flash-blog