Näin kuljetat reissusta ostetut antiikkiesineet turvallisesti kotiin

Antiikkia keräileville ulkomaiden piskuiset ja sivukatujen hämyiset antiikkiliikkeet kätkevät sisälleen kasapäin erilaisia aarteita. Ulkomailta tuodut antiikkiesineet ja matkamuistot saattavat olla keräilijälle kultaakin arvokkaampia, mutta kysymys kuuluu, millä tavalla helposti rikkoutuvat ja hauraat antiikkiesineet kannattaa kuljettaa takaisin koti-Suomeen?

Kuinka matkalta ostetut antiikkiesineet saa turvallisesti kotiin?

Monet antiikkiesineet ovat vanhoja ja hauraita, puhumattakaan nimellisestä tai rahallisesta arvosta, joka niillä voi olla uudelle omistajalleen. Ulkomailta ostetut antiikkiesineet ja matkamuistot saattavat kuitenkin kohdata rajua käsittelyä matkalla takaisin kotiin, ja pelko siitä, että arvokkaat tuotteet katoavat tai menevät rikki matkan aikana on realistinen.

Kiistattomasti paras tapa kuljettaa hauraat tai helposti rikki menevät antiikkiesineet on sijoittaa ne käsimatkatavaroihin. Käsimatkatavaroille on asetettu tiukat mitta- ja painorajat, joita tulee noudattaa. Paras tapa varmistaa, että matkatavarat täyttävät varmasti lentoyhtiöiden kriteerit, on hankkia matkalla Standard-koon lentolaukku 55x40x20, joka asettuu takuuvarmasti lähes kaikkien lentoyhtiöiden asettamiin mittoihin. Näin pienemmät ja kevyemmät antiikkiesineet on mahdollista kuljettaa takaisin kotiin käsimatkatavaroissa.

Käsimatkatavaroilla tarkoitetaan nimensä mukaisesti lentokoneen matkustamoon sallittuja matkatavaroita, jotka eivät mene ruumaan. Käsimatkatavarat pysyvät siis omissa käsissä koko matkan ajan, ja siksi matkustajana sinun on helpompi pitää huolta siitä, että laukkua ja sen sisältöä ei käsitellä liian huolimattomasti. Standard-kokoinen lentolaukku 55 x 40 x 20 kulkee mukanasi koko lentomatkan istuimesi yläpuolella, ja vastaat itse sen kuljetuksesta ja käsittelystä matkan aikana.

Tilaa lentolaukku 55x40x20 nopeasti ja edullisesti verkosta

Suunnittelitpa sitten shoppailua antiikkiesineiden, matkamuistojen, vaatteiden tai kenkien muodossa, laadukas ja tyylikäs lentolaukku on lyömätön matkakaveri erityisesti lyhyille reissuille. Lentomatkustaminen sujuu sulavammin pelkästään käsimatkatavaroiden kanssa, sillä silloin sinun ei tarvitse saapua lentokentälle yhtä aikaisin kuin ruumaan menevien matkatavaroiden tapauksessa, ja pääset myös poistumaan lentokentältä nopeammin, koska sinun ei tarvitse odottaa ikuisuuksia matkalaukkuhihnalla.

Järkevällä pakkaamisella tilavaan lentolaukkuun on helppo mahduttaa kaikki tarvittava jopa viikon reissulle. Lisäksi voit säästää lisäeuroja antiikkiesineiden shoppailuun paikan päällä, kun sinun ei tarvitse maksaa ylimääräistä ruumalaukusta – tänä päivänä monien lentoyhtiöiden edullisimmat lippuluokat eivät nimittäin enää sisällä ruumamatkatavaroita, joten niistä on maksettava ekstraa.

flash-blog