Rakenna kehystetyllä taiteella antiikkinen tunnelma kotiisi

Suositusta Gallerix -verkkokaupasta löydät erittäin kattavan valikoiman kehystettyä taidetta, julisteita ja erilaisia tulosteita. Valokuvaajat ja suunnittelijat ympäri maailman ovat suunnitelleet ja toteuttaneet taidetta, ja saat tämän taiteen tilattua kotiisi kehystetyn taiteen, julisteiden ja tulosteiden muodossa. Kattavasta valikoimasta löytyy myös antiikista ja vintagesta kiinnostuneille paljon vaihtoehtoja, joilla saat menneiden aikojen tunnelmaa kotiin. Tällainen taidekuvilla sisustaminen on tänä päivänä hyvin suosittua.

Sisusta seinäsi persoonallisesti

Kodin sisustaminen kannattaa miettiä joko kerralla yhteensopivaksi tai sisustaa vähitellen. Erilaisilla tauluilla, kuten sisustustauluilla ja kehystetyillä kuvilla saadaan luotua helposti, nopeasti ja edullisesti haluttua tunnelmaa huoneeseen ja koko asuntoon. Gallerixin valikoimista löytyy kattava valikoima erilaista kehystettyä taidetta aina harmonisista maisema- ja luontokuvista vauhdikkaisiin action-kuviin extreme-urheilusta tai vaikkapa liikenteen vilinästä. Myös erikoisemmat psykedeeliset kuviot löytyvät valikoimista. Antiikki- ja vintage-aiheisia teemoja ja tyyliä mukailevia kehyksiäkin on paljon. Antiikkisisustamisen suosion myötä Gallerix on haalinut valikoimiinsa sekä antiikkityylisiä kehyksiä että monenlaisia antiikki- ja vintage-teemaisia taidekuvia.

Riippumatta siitä, onko huone hämärän tunnelmallinen tai valoa tulvillaan, Gallerixin taidekuvilla saat varmasti sisustettua sen mieleiseksi. Tai mikäli ajatuksenasi on antiikkimainen sisustus ja vintage, löydät valikoimista paljon erilaisia vaihtoehtoja. Gallerixin taiteen avulla korostat tyylikkäästi sisustusvalintojasi.

Kattava valikoima taidekuvia ja kehyksiä

Gallerixin kokoelmista löydät taulut kaikenlaisilla kuvilla. Valikoimasta löytyvät minimalistiset teokset pelkistettyine kuvineen, harmoniset ja upeat mustavalkokuvat, vaikuttavat luontokuvat ja ylväät sekä suloiset ja koskettavat eläinkuvat. Gallerixin julisteiden inspiraatio ammentaa erityisesti minimalistisesta pohjoismaisesta designista. Riippumatta siitä, haluatko ylellisen vai hillitymmän sisustuksen, löydät varmasti Gallerixin valikoimista itsellesi mieluisia vaihtoehtoja.

Gallerix on hyvämaineinen verkkokauppa, jolle tärkeintä ovat laadukkaat ja tyylikkäät tuotteet, monipuolinen valikoima ja erinomainen asiakaspalvelu. Voit siis luottaa sekä palvelun moitteettomuuteen että vahvaan laatuun tuotteissa. Gallerix on myös vastuullinen verkkokauppa, jolle kestävä kehitys on tärkeä asia. Yritykselle vihreät arvot ovat tärkeitä myös käytännössä, ja tiukka ympäristöpolitiikka ohjaa Gallerixin kaikkea toimintaa aina tuotteiden valmistuksesta niiden paketointiin ja toimitukseen. Yrityksen erikoisuus takaa myös ekologisen valmistuksen; nimittäin taulut tulostetaan ja kehystetään vasta kun olet tilannut tuotteen. Tämä takaa sen että Gallerixin tuotteiden valmistuksesta ei synny ylimääräistä hävikkiä.

Se, että tuotteet valmistetaan vasta tilauksen myötä varmistaa myös sen, että asiakas ei saa varastossa vuosia lojunutta tuotetta, vaan kaikki myytävä on vasta tehtyä. Luonnollisesti tämä on myös ympäristöystävällisin tapa valmistaa, koska materiaalia ei mene hukkaan ja tarpeetonta ylituotantoa ei pääse syntymään. Kuten todettu, luonnonmukainen tuotantotapa on yritykselle tärkeä periaate. Gallerix haluaa omalta osaltaan olla mukana ilmastotalkoissa pienentämässä yritystoiminnastaan syntyvää hiilijalanjälkeä. Laadukkaat tuotteet ovat toinen tapa, jolla yritys kunnioittaa luontoa. Laatu tarkoittaa kestävyyttä ja kestävä tuotanto vähentää kaatopaikkajätteen syntymistä.

Vaikka jokainen tilaus valmistetaan erikseen, kauaa sinun ei tarvitse tuotteita odotella. Gallerixilla on erillinen painotalo. Tuotteet lähetetään sinulle painotalosta ja toimitus on muutaman päivän päästä tilauksestasi. Asiakaspalvelusta saat vastaukset kysymyksiisi nopeasti ja helposti. Vastausaika on arkisin vuorokauden sisällä. Yhteyden asiakaspalveluun saat kätevästi sähköpostilla tai erillisellä lomakkeella, joka löytyy verkkokaupan sivuilta.

flash-blog